2016. okt 24.

Pasizás 40 felett

írta: Temperamentumos NŐ
Pasizás 40 felett

Régi osztálytársam- "Brad Pitt"

Biztosan neked is vannak az életedben olyan emberek, akik valamiért izgatják a fantáziádat. Na nem napi szinten, vagy ilyesmi, de időről időre előkerülnek, vagy találkozol velük, és néhány pillanatra eljátszol a gondolattal, hogy mi lenne, ha... Nekem nem sok ilyen van, de azért akad egy-kettő. Úgy döntöttem, hogy mielőtt megtalál engem az IGAZI, ezeket a kis kísértéseket is végleg lezárom az eddigi életemmel együtt. Tiszta lappal akarok majd kezdeni az IGAZI-val, úgy, hogy semmilyen apró körülmény se zavarja meg majd a közös életünket. 

Valójában "Brad Pitt" véletlenül akadt az utamba ismét, de most nem mentem el mellette. Azt kell tudni róla, hogy együtt jártunk általános iskolába, és mindig is tetszettem neki. Jól nevelt, rendes fiú volt, barátok voltunk. De valljuk be, egy általános iskolás lány nem nagyon kezd osztálytárssal... Kb. a vállamig ért Brad, és ugrált össze-vissza, meg húzogatta a hajamat :)))) szóval annak idején nem volt pálya...

temperamentumos_blog_1.jpg

...nem így később... Brad ugyanis megnőtt, és irgalmatlan jó pasi lett belőle. Valahányszor megláttam az osztálytalálkozókon, mindig meglepődtem rajta, milyen jól néz ki. Csak egy kis bökkenő volt. Mindig akkor volt osztálytalálkozó, amikor én éppen terhes voltam. Így aztán mindig jól elbeszélgettünk,  1-2 hétig motoszkált a fejemben, majd továbbléptem. Nemrég azonban megtudtam, hogy Brad elvált, és éppen szingli...rögtön kaptam az alkalmon, és elhatároztam, hogy végére járok, mit is jelent nekem -és persze neki- ez a kis kísértés. Nagy titokban tartottam sokáig a válásomat, éppen az olyan sztorikat elkerülendő, amelyek naponta megesnek velem mostanában. Nem akartam, hogy mindenféle pasik azt higgyék, hogy szabad préda vagyok. Így Brad sem tudott semmiről. De tettem róla, hogy megtudja :)

Megbeszéltünk egy találkozót, hogy kávézunk egyet munka előtt, és odajött értem a megbeszélt helyre. Vágytam társaságra is, értelmes beszélgetésre, és egy kis kötetlen időtöltésre. Szerettem volna spontán lenni, és nem "öregasszonyos". 

Megérkezett Brad, megállt az út közepén, és nézett rám a kocsija ablakából. Odamentem, vártam néhány másodpercet, hogy történik-e valami, de nem mozdult. Akkor odaléptem, és beültem mellé.  Egyáltalán nem tudta kezelni a helyzetet. Mentünk össze- vissza, kérdezte, hogy beüljünk-e valahova. Mondtam, hogy álljunk már meg valahol, de alig bírtunk megállni, annyira nem volt a helyzet magaslatán. Végül megálltunk nagy nehezen. Hideg volt, és kora reggel, nem volt még nyitva semmi. Jó lett volna sétálni a tóparton, vagy a parkban, de bármivel próbálkoztam, mereven elzárkózott. Brad kifejtette, hogy ő nagyon fázik, és ki nem száll a kocsiból, főként nem fog sétálni. Mondtam neki, hogy legyen már spontánabb, nem nyugdíjas találkozón vagyunk, de az istennek nem akart mozdulni. Képes volt ülni a kocsiban, és úgy beszélgetni.  Először őt beszéltettem, meg akartam figyelni. Igazából már akkor sem volt jó az aurája, amikor beültem mellé. Egyáltalán nem volt olyan, amilyennek elképzeltem. Elmesélte a válása történetét, majd elkezdte mondani, hogy hova tudnánk együtt elmenni. Mire elkezdett beszélni, már tudtam, hogy véget ért a több évtizedes kis kalandunk, mert nekem nem ő kell. Meghallgattam, majd ő is kérdezett rólam.  Annyira biztos voltam benne, hogy nem akarom őt, hogy elővettem a legantipatikusabb arcomat, és röviden velősen előadtam neki a válásom történetét olyan beképzelt beállításban, hogy még véletlenül se jusson eszébe velem bármit is kezdeni. Tátott szájjal hallgatta, majd hirtelen összeszedtem magam, és mondtam neki, hogy na mennünk kell dolgozni, induljunk, adtam egy puszit és kiszálltam a kocsiból. Úgy mentem el, hogy hátra sem néztem, teljesen lezártam magamban ezt a történetet, és megállapítottam magamban, hogy mennyire másképp értékel az ember dolgokat, ha "tiltva" vannak. Szegény Brad nem tudom hogyan élte meg ezt a kis találkozót, de tény, hogy azóta nem keresett. Lehet, hogy nagyon antipatikusnak tűnik ez a történet, de végére jártam valaminek, ami évtizedek óta izgatta a fantáziámat, és száz százalékosan le tudtam zárni. Talán ő is... 

Update: Brad azóta felhívott többször is :) de tudom, hogy továbbra sem őt keresem.

(Temperamentumos NŐ)

 

Szólj hozzá

elvált nő pasizás 40 felett